• Vi har ett stort kontaktnät med influencers och hjälper er att hitta rätt profiler till ditt uppdrag. Troligtvis har ni en nyhet eller produktlansering som ni vill ska få extra stort avtryck.
  • Vi jobbar utan fasta avtal så när ni känner att det är läge för ett möte med oss så sitter vi ner tillsammans och stämmer av vad ni vill ha uträttat. Vi återkommer sedan med ett förslag på aktiviteter, kanske är det både pressreleaser och ett antal utvalda profiler som pushar för er produkt eller nyhet.
  • Vi har järnkoll på vilka regler som gäller för den här typen av reklam, vilket ansvar ni som företag samt våra bloggare har.
  • Vi håller koll på att bloggarna gör det som de utlovat att göra. Vi för statistik och dokumentation så att ni kan koncentrera er på försäljningen.

Vi vill göra det möjligt för varumärken som i vanliga fall inte jobbar med en PR-byrå att nå ut stort genom att erbjuda tillfälliga insatser. Vi tror att de flesta av våra kunder har en egen PR-avdelning eller ett eget PR-proffs som gör det mesta på egen hand men vi finns här för att vara behjälpliga när den egna kraften inte räcker till. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte eller en offert. Vi finns i både Stockholm och Göteborg.