Lifestyle Newsroom består av ett nätverk av fantastiska profiler inom sociala medier och blogg och drivs av två personer som tillsammans har lång erfarenhet av dels marknadsföring och dels bloggvärlden.

Carina Lindström har en bakrund som Art Director i Göteborgs byråvärld. Efter 14 år och ett antal kampanjer senare bytte hon sida och började inom retail, som marknadschef på den då nystartade e-handelssidan Wakakuu.com. Instagram, Facebook och framförallt bloggare blev en viktig del i arbetet med att marknadsföra Wakakuu. Idag driver Carina egen konsultverksamhet där hon hjälper företag att öka trafik, kännedom och konvertering och håller även kurser inom digital handel och marknadsföring för företag och studenter.

Johanna Hyséus har jobbat i över 8 år på American Express, med kundservice och införsäljning. Hon började blogga om mode redan 2011 och har genom åren byggt upp ett stort kontaktnät med både bloggare och liknande profiler inom sociala medier och även samarbetat med, och bloggat om, ett antal varumärken inom mode, inredning, skönhet och hälsa. Johanna driver parallellt en agentur med inrikting på hudvård och skönhetsprodukter.